Zac Brown Band - Chicken fried


Sjukt härlig låt alltså! Lite rolig samtidigt. En av USA's mest spelade låt 2008.

Tha Wallås!!

Igår var jag helt slut när vi kom hem från Vallåsen. Det var ganska konstigt eftersom att det enda vi gjorde hela dagen var att filma och sitta och fika. Efter Philips första försök i backen joinade han mig och Ola med att filma. Han ville inte bryta benen innan studenten. Efter ett tag så gav även Gustav upp. Det blev inte så mycket till filmande utan vi satt oss där inne och åt och pratade en massa i två timmar. Dagen blev faktiskt ganska lyckad! På vägen hem i bussen var jag så trött och försökte sova och det gick bra tills jag vaknade av att en kär klasskamrat skulle fota mig. Tydligen såg jag rolig ut när jag sov men det får man bjuda på.
Jag har varit på mas idag och kollat mitt knä. Tydligen så var inte mitt korsband helt av så det blir i alla fall ingen operation. Jag vet inte om det är bra eller dåligt en operation hade förmodligen gjort så att det hade blivit som vanligt igen. Nu ska jag gå till sjukgymnasten och träna, träna, träna för att bygga upp musklerna i mitt knä. Det är 50 procent chans att det kommer fungera. Ska tillbaka till sjukhus om ett halvår och kolla det igen.

 
Tyckte att det var ganska charmigt att ta en bild på Gustav när han bytade om.

Amanda ligger inne med en härlig min.

Skidåkning får 4 av 5 toasts, KANONKUL!

Min mentor - Glenn Andersson.

Simon står och förklarar för sin grupp hur man ska åka i liften.

Första och förmodligen sista gången vi får se Philip på ett par skidor.

Och där ramlade han efter ca 3 m i den väldigt branta backen.

Johanna och Larre i liften. Tror aldrig att vi sett dem så glada förr!

Här spenderade vi största delen av dagen.

Vi intervjuade David om hur hans dag hade varit. Bevis på att vi filmade lite.

De ville jättegärna bli fotade men de skulle ändå inte visa sig.

Gustav och Johanna hade myspys i bussen på vägen hem.


KONTAKTANNONS !!

Björn söker fru

Hej mina kära små vänner!

Idag har jag bestämt mig för att lägga ut en kontaktannons till Björn. Inte för att han behöver det egentligen, han är redan eftertraktad av väldigt många kvinnor. Jag gör detta mest för att ni ska få en chans att smaka på honom. Av egen erfarenhet så är han en helt fantastiskt grov kille som vet vad han vill ha. Björn är en väldigt attraktiv ung man i sina bästa år, närmare bestämt 21 år, inom en snar framtid 22. Han gillar långa kvällspromenader, mysiga hemmakvällar, porrfilmer (ridskolan är en favorit), hästar, geléhjärtan, rövpluggar, karatefyllor, nutella och massa annat mysigt. Enligt Björn är en perfekt dejt tillsammans med en kvinna med bröst oavsett storlek, det kan även gå att förhandla sig fram till en dejt om du är en välutrustad man. Björn är en mästare på matlagning, när han var liten lärde hans mamma honom att laga snabbmakaroner och pannkakor och än idag är han gudomlig på att tillaga dessa ting. Det bästa med honom är att han är väldigt romantisk och tar väl hand om sina älskarinnor/älskare. Han älskar lika mycket att ge som att ta. Hans stora intresse är doggystyle, 69:an kan också fungera. Om man ska börja avrunda annonsen nu så hade både Björn och jag blivit väldigt glada om ni visat ert intresse. Ni vill inte missa denna charmiga och goa påg!


The one and only:

Brajjan Triceps McTajjan
 







Hör av er på [email protected] eller 0709-885290 så kommer ni få vidare information av mig om ni verkar vara seriösa och vill engagera er i Björns liv.

Ps. kommentera gärna!! Ds.


Vallåsen, here we come!


Och då var man klar med picknicken inför morgondagen. Jag har lagt ner väldigt mycket energi på den för att den skulle bli gudomlig. Kan dock inte säga om jag uppnåde mitt mål än men ni ska få en detaljerad beskrivning av hur det smakade senare imorgon. Om ni tittar närmare på mina ballerinakex så ser ni att där har kommit ny smak. Jag tror att de gjort den bara för mig alltså. Jag brukar alltid plocka bort det vita kexet, gillar inte alls det. Vilken glad överraskning jag fick när jag kom till kexhyllan på Konsum idag. Min sallad ser faktiskt riktigt härlig ut, den består av: salami, fetaost, pesto, paprika, tomat, gurka, majs, purjolök, sallad, jalapeno, soltorkade tomater och oliver.

"ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om"



Ställde klockan på 6 i morse för att komma upp i tid. In i duschen, på med kläderna, fixa håret, sminka mig, äta frukost, borsta tänderna m.m. På mitt schema stod halkkörning i Bulltofta. Hade faktiskt inte så höga förväntningar, jag var bara trött och hoppades på att det skulle gå snabbt. Blev lite överraskad när vi väl var där för det var riktigt roligt! Jag är ganska lättroad så det var kanske därför. Dagen flög förbi och helt plötsligt så var klockan 1 och man var i Trelleborg igen. Satt på körskolan och gjorde massa prov, det är faktiskt något av det tråkigaste jag vet!
Imorgon blir det också tidig uppstigning för då bär det av till Vallåsen med klassen. Kommer förmodligen bli sådär kul eftersom att jag inte kan vara med och åka skidor. Som tur är så får jag sällskap av Ola som inte heller får åka. Vi ska tydligen filma, enligt vår lärare. Får väl ta med min kamera och fota alla idioter som ramlar i backen. Kan ändå bli trevligt. Det blir så kul som man gör det till, har jag hört.

"det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is"

Usch, då börjar skolan imorgon igen! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva idag. Helgen har varit ganska lugn och det finns inte så mycket att säga om den så jag struntar helt i det. Laget vann i alla fall över Eslöv, som ligger tvåa i serien, med 20-17. Duktigt!


Kim hade köpt vars en söt Miranda-nyckelring åt oss igår. Gulligt!


"Man kan inte fly från minnet och samvetet. Våra misstag hemsöker oss, oavsett vad vi gör."

"så för din, och för min, men inte för kärleks skull"

Denna fredagen har faktiskt varit supermysig! Jag vaknade upp vid 11-tiden och låg och drog mig lite i sängen. Vid 12 kom Tessan och Evelina hit med ett gott bröd till frukost. Ingenting är tråkigare än att sitta och äta frukost med sig själv. Efter det åkte vi hem till Evelina i Skåre. Vi flummade runt lite i den fina snön och fotograferade. Vi var inte ute så länge eftersom att mina tår blev till isbitar. Converse plus snö är ingent jag rekommenderar. Ikväll har jag och Evelina varit hemma hos Kajsa och tittat på Let's dance. Vi är så smarta att vi glömde att titta på det viktigaste, vem som åkte ut. Kom inte på förrän nu att vi inte kollat det. Men sånt är livet. Nu sitter jag bara här och äter morötter med min vänstra hand och skriver med min högra. Kanske inte så jätteintressant att veta men i alla fall. Bjuder på lite färska bilder direkt från Skåre ..

Mina favoritfjällor och jag ♥






"en elegi för alla vägar som vi inte vandrat än.."

Kan inte sluta att titta på detta klippet, så jäkla söta är barnen! Jag skrattar lika mycket varje gång, tur att jag har lätt för att underhålla mig själv.

"mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig .."

Det börjar kännas som en vana att skriva att jag sitter här och att Kim ligger och sover bredvid mig, social kvinna det. Jag är i alla fall snäll och låter henne sova, hon ser ut som ett litet lamm. Tänkte också berätta att jag tittade på "Patrik 1,5" igår. Om man läser min blogg ser det ut som om det enda jag gör är att titta på film. Det är faktiskt inte riktigt så det ligger till. Men i alla fall så var filmen faktiskt väldigt rolig för att vara svensk. Om man bortser från Beck och Wallander så brukar svenska filmer inte ha så mycket att komma med. Patrik 1,5 är däremot värd att se när man inte har något bättre för sig.


Tobias har fått en fin liten hund, Zenta heter den, världens finaste hund! ♥

"i dina ögon .. jag trivdes bättre i dina ögon"

Idag är en jättebra dag! Jag har ingen aning om varför men jag vaknade med humöret på topp. Det är skönt med dagar som denna, allting känns kul. Steg upp och gjorde en mumsig frukost som bestod av två mackor med makrill på, gurkstavar, apelsin och kaffe. Nu har jag precis tankat hem Patrik 1,5. Det sägs att den ska vara bra så man får ge den en chans. Tänkte även fixa ett mysigt fotbad som jag kan sitta i under tiden. Annars har jag faktiskt inte så mycket planerat idag. Jag brukar alltid bli så rastlös när jag inte har det men idag känns det bara skönt. Det kanske blir en liten promenad med Kim senare eller lite träning. Aja, det var allt för mig just nu.


"När du träffat botten, kom ihåg mig då .."

Åhh, jag och Kim tittade på "The curious case of Benjamin Button" igår, väääärldens finaste! Kan verkligen rekommendera att alla ska se den. Brad Pitt är inte helt fel att titta på, mums!

 

"Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha, för man saknar inte sånt som man har .."

Trelleborg slog Lugi på hemmaplan med hela 35-24 igår. Det var väl inte så många som trodde det men alltid kul att se. Detta är nog den segaste dagen på länge, är helt död i min kropp. Känns som om jag håller på att bli sjuk. Sitter i alla fall bara här vid datorn medan Kim ligger bredvid mig i sängen och sover för andra gången idag. Jag tittade på "Seven pounds" innan, väldigt bra film, värd att se. Nej, nu ska jag ta en dusch sen ska jag väcka Kim så att vi kan gå ut en sväng. Ändå ganska härligt väder! ♥


Fredagen den 13:e?!

För ca 2 h sedan låg Therese, Evelina och jag och tittade på tv i min soffa. De sa då att det var fredagen den 13:e. Det kom som en big surprise för oss alla tre. Alla vet att 13 är ett otursnummer, varför ska det vara en fredag också? Vem är det som sitter och bestämmer att man ska vara orolig för att något hemskt ska hända just när det är fredag och när det råkar stå 13 i kalendern? Jag tycker att sånt låter väldigt konstigt. I vilket fall som helst så hände det faktiskt inte något som var så bedrövligt. Jag kan faktiskt inte komma på något alls som var fel, det var en ganska neutral fredag. En fredag som så många andra fredagar.  



"Jag skulle gjort så annorlunda, om jag gick i andra skor .."

Vaknade upp, med Kim vid min sida, av solen som strålar in genom persiennerna. Det är faktiskt ett ganska bra sätt att vakna upp på, blir helt glad när det är fint väder ute. Tar kanske en promenad snart när jag har städat mitt rum lite. Ska umgås med Therese sen när hon kommer hem från skolan .. vi ska ta en promenad, laga mat, titta på Let's dance, prata och mysa.

Therese och jag, haha

♥ Dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas ..

Nu har jag sportlov, oh yes! Det tror jag i alla fall .. har kanske en 40 minuters lektion imorgon, men det räknas knappt. Tvingade verkligen mig själv att stiga upp i morse för att gå på den första lektionen klockan 8. Kom till skolan och såklart så var lektionen inställd. Det fanns inte så mycket att göra åt det. Åkte och handlade frukost med David, Eric och Martin istället. Efter det satt vi på skolan och åt lite, sen var det dags för estetisk verksamhet. Jag fick det jag ville, bild. Jag vet inte riktigt om det var ett bra val. Ganska härligt, men jobbigt att sitta stilla i 2 h. Nu ligger jag här hemma i min säng och njuter av att jag är ledig. Min älsklingskim kommer hem från Berlin vid 10 ikväll så jag ska dit och sova sen. Myspys! Vi har vääääldigt mycket att prata om idag.


David

Martin och Eric

jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Dagen började med en mysig liten frukost med mamma. Efter det begav jag mig till ungdomsmottganingen för att fixa nya p-piller. Har inte haft några nu på en månad för de har varit slut, slarvigt nog har jag inte bokat tid för nya. När jag var där inne så snackade hon på hur länge som helst. Till slut kom hon fram till att jag inte skulle börja med mina p-piller innan min operation eftersom att man inte får gå på det då och jag vet inte riktigt när jag ska opereras så det var tydligen inte lönt innan. Innan jag skulle gå sa hon till mig "vänta så ska du få en liten överraskning av mig" .. hon ger mig en massa olika kondomer, haha.

Sen begav jag mig till skolan för att ha historia och psykologi. På historian såg vi en tysk film som det inte ens var tänkt att vi skulle se men hon hittade inte den andra. Vi hann bara med att se halva så jag vet inte om det var lönt att sätta på den överhuvudtaget. Psykologin var trevlig som vanligt, härlig lärare också. Efter skolan begav Elin och jag oss till stan för att köpa lite kaffe innan vi skulle träna. Sen gick vi bort till gymmet och tränade. Riktigt skönt var det faktiskt! Nu är jag hemma och ligger här i sängen och väntar på Tessan .. det lät kanske lite skumt? Men i alla fall, ikväll får man väl sticka upp till träningen en sväng och titta lite.

"jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt .."

Har precis kommit hem från Södan där jag var och tittade på mitt lag när de spelade match mot Lödde. Första halvlek gick väldigt bra. Andra var lite sådär men det var ganska lugnt eftersom att vi då ledde med ganska mycket. Matchen slutade i alla fall 29-15. Härligt med vinst men jag hatar att jag inte kan spela själv. Jag älskar handboll! Tänkte ta med kameran och ta några fina bilder men jag glömmer såklart den hemma, typiskt mig.

Förresten .. Lugi-YIF på SVT 24 17.55


Bjuder på en gammal bild från Åhus 07

Lördagsmys

Kvällen bjöd på en myskväll hemma hos Kajsa, även Sofie ingick i sällskapet. Kajsa flyttade in i sin nya lägenhet denna veckan, den var riktigt mysig. Vi tittade först på melodifestivalen, som jag inte alls gillade, sen tittade vi på Braveheart. Vi lekte även med hennes små kisar, Chelsea och ehm .. kommer inte ihåg vad den andra hette. I alla fall så var den ena katten helt skruvad. Den sprang med en hårnål till en hela tiden och ville att man skulle slänga iväg den så att han kunde hämta den igen, hur ofta gör en katt något sånt? Man får väl snart gå och lägga sig, sängen kallar. Imorgon blir det nog lite träning sen ska jag upp till hallen för att titta när mitt kära lag spelar match mot Lödde Vikings.


Vi hälsade på snygge Evelina nere på hemmakväll


Vi träffade även på Tessan och hennes kära man


Sofie var såhär glad när hon hade köpt "Sex and the city"-filmen


Lilla Chelsea


Katten utan namn som gillar hårnålar


Kaaaaaaj


Party like a rockstar, fuck like a pornstar ..

Detta är nog den segaste dagen på länge! Har legat och myst med Kim hela dagen, tittat på film och sovit. Gårdagen blev faktiskt väldigt trevlig till slut, efter en massa klydd. Anlände till Ystad station 21.15. Eftersom att den vi hade bestämt med sket i oss så ringde vi Timmy och vi fick förfesta hos honom. Väldigt snällt faktiskt! Efter det begav vi oss till Bar á bar där vi festade vidare. Vi kom nog dit lite för tidigt egentligen men det kom fler och fler människor hela tiden. Fanns en massa konstigt folk där, men även trevliga. Hinner inte att skriva mer nu. Kajsa kommer och hämtar upp mig nu sen ska vi hämta Sofie och köra ner till Hemmakväll och hälsa på Evelina. Vi får väl ta oss en titt på melodifestivalen också om vi hinner. Puss&kram


LIVING THE DREAM

.. och då var det helg, oh yes! Dagen startade med psykologiprov som förhoppningsvis gick ganska bra. Det kändes helt okej i alla fall. Efter det hade vi organisation & ledarskap i 40 min, så man kan väl säga att det var en härlig skoldag. Lagom lång! Sen begav jag mig ut ur skolanbyggnaden där Therese och Evelina stod och väntade på mig. Vi gick till stan för att ta en härlig fika på Espresso house. Det blev en ganska snabb runda i stan idag men vi hann med att köpa cider också. Ligger här i min säng och vilar upp mig lite innan jag ska gå och duscha. Ikväll bär det av till Ystad .. Living the dream!!


Det är som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv ..

Begav mig upp till Söderslättshallen igår för att stödja herrarna när de mötte IFK Ystad. Matchen började ganska dåligt och jag tror att IFK Ystad ledde med 6-12 som mest, sen vände det. Slutligen kunde Trelleborg ta hem vinsten med 32-23. Måste också tillägga att Robin var riktigt duktig, roligt att se. Förresten så vann YIF över serieledarna Sävehof, så grattis till dem!
Denna skoldag har varit helt okej, men ganska seg. Vi valde estetisk verksamhet idag. Mitt förstaval är bild, andraval drama och därefter musik. Eftersom att jag är kass på allt som har med musik att göra och jag hade drama förra året så fick det bli bild. Nu ska jag snart plugga på vårt psykologiprov som vi ska ha imorgon, får väl hoppas på att det går bra.


Bild från Trelleborgs allehanda

Kääärlek!!

Gossip girl, Lipstick jungle, 90210, Ugly Betty, Desperate housewives, Ugly Betty .. det är kääärlek!
Läs inte mer av detta inlägg om ni inte har sett alla avsnitt och om ni inte vill veta vad som händer ..



Det är konstigt att man kan vara så beroende av serier? Jag sitter verkligen och längtar till avsnitten kommer ut på internet så att man kan ladda ner dem. Idag kom de nya avsnittet av 90210 ut och jag såg det i morse. Och nu kan jag gå och störa mig hela dagen på att Ethan förmodligen håller på att bli kär i en annan än Annie.
Just nu älskar jag One tree hill eftersom att Peyton och Lucas ska gifta sig och få en liten bebis, gulligt. Har alltid velat att de ska bli dem tillsammans i slutet. Och Gossip girl .. såg de nya avsnittet inatt. Blir sur på att Dan, som egentligen är värsta tönten, tror att han är något nu. Skiter i Serena, som är världens snyggaste, och har sex med deras nya lärare istället. Eller ex-lärare ska man kanske säga eftersom att hon gick sparken när det kom ut en bild på henne och Dan. Rätt åt henne. Nej, nu ska jag inte skriva mer om alla mina serier, hade kunnat hålla på hur länge som helst men det är kanske inte så intressant för alla andra att läsa. Eftersom att jag inte har hängt med från början av Lipstick jungle så har jag snart sett säsong 1 och 2 den senaste veckan. Har ett avsnitt kvar nu som jag tänkte se innan det är middagsdags. Xoxo C ♥

Den vackraste stunden i livet var den när du kom ..

Idag tänkte jag skriva lite eftersom att jag är så oerhört rastlös. Det har varit en lugn dag idag eftersom att vi har kulturvecka i skolan , därför har vi inga vanliga lektioner. Har varit uppe på Vannhögskolan med Johanna innan för att lämna lappar till våra kära elever i klass 8 blå. Vi har vårt projektarbete med dem. Vi ska ha idrotts- och teorilektioner med dem i några veckor framöver. Själva projektet handlar mest om stress eftersom att det är så många nu för tiden som är stressade. Därför ska vi ha teoretiska lektioner om det och andra övningar som yoga, pilates, aerobics m.m. Vi hade vår första lektion med dem i måndags. Det gick faktiskt riktigt bra, känns skönt att det har kommit igång nu i alla fall. Annars idag har vi varit och tränat lite på gymmet. Får väl dra mig till Södan sen för att titta på IFK Trelleborg-IFK Ystad. På fredag blir det utgång i Ystad, vi får göra en repris från förfesten hemma hos Kristoffer :)


RSS 2.0