Valborg och grillning

Idag ringde klockan 06.30 eftersom att jag och Kim skulle vara på Gallerix en timme efter och inventera. Riktigt jobbigt var det, men kul med pengar. Efter det har jag handlat grillspett och sånt mums till kvällen. Nu ska jag lägga mig och vila lite så att jag är pigg ikväll, sen ska jag fixa lite innan folket kommer. Ha en trevlig Valborg!

Tävling i handbollsmagasinet

                    
                            image8
För en stund sedan ringde det något konstigt nummer till min mobil. Jag sket i att svara för jag förmodade att det var någon som ringt fel. Jag kollade på internet och det var något nummer från Jönköping. Efter en stund ringde det igen och då bestämde jag mig för att svara. Det var från handbollsmagasinet och det visade sig att jag hade vunnit förstapriset i en tväling. De skulle skicka hem en rosa Hood Zip tröja värde ca 599 kr. Ganska komiskt eftersom att jag bara skickade in på skoj och att jag aldrig har tur i tävlingar annars. Man skulle i alla fall svara på tre frågor:

1. Vem vann Sveriges interna skytteliga under EM i Norge?
1. Jonas Källman
X. Marcus Ahlm
2. Kim Andersson

2. I vilken stad spelades EM-finalen?
1. Stavanger
X. Trondheim
2. Lillehammer

3. Vem utsågs till turneringens mest värdefulla spelare av EHF?
1. Ivano Balic
X. Nikola Karabatic
2. Lars Christiansen


Nationella prov och Trelleborgspolitiker ..

Började skolan klockan 8 i morse. Var till och med en kvart för tidig idag, konstigt nog. Vi började med att ha nationella prov, uppsats i Engelska B. Det kändes faktiskt ganska bra även om jag inte är så duktig på engelska. Efter det skulle vi egentligen ha svenska B men istället för det fick vi lyssna på en debatt av Trelleborgspolitiker i Aulan. Det var inget att hurra för! Nu sitter jag i alla fall hemma och dricker lite kaffe. Ska vänta på att Kim ska sluta så att vi kan sticka och träna sen.

Härligt fotbollsväder

Grattis till vinsten TFF! Trodde aldrig att de skulle vinna mot Hammarby, men det gjorde dem. Michael Mensah satt en straff efter 25 min så slutresultatet blev alltså 1-0. Riktigt härligt fotbollsväder också. Nu ska jag gå och äta grillad laxfilé, potatis och romsås, mumsigt!

TFF-match och grillspett ..

Ja, då står man här och "jobbar" på TFF-matchen med Emma och Sofie. Det händer inte så mycket just nu. Jag har precis sålt mina tre första sittplatser så nu får man nog vänta ett tag tills det händer något nästa gång. Lättförtjänta pengar. Hann inte skriva något igår eftersom att jag och Tobias åkte in till Malmö när vi vaknade. Gick runt och titta och shoppade lite. Han köpte ett par jeans och ett par skor och jag köpte ett armband, ett linne och ett par skor. Efter det stack vi hem. Jag var ute och övningskörde lite med mamma, sen var det dags att göra sig i ordning för 20-års fest. Det blev en trevlig kväll med mycket singstar. Jag var nog sämst, vann bara en jävla gång. Sen stack jag och Tobias hem och sov, skönt! Och nu har inte dagen varit så lång så nu står jag här och jobbar, händer väl förmodligen inte så mycket mer på söndagar.


Handboll handboll handboll ..

image7
Nu har jag precis satt på tv:n för att titta på semifinalen mellan Sävehof och Ystad. Idag avgörs det vem som kommer att möta Hammarby SM-finalen. Det blir nog en spännande match. Förhoppningsvis kommer vi se Ystad och Hammarby i finalen. Undrar hur många gånger vi kommer att få höra "Oscar Carlén, han är ju bara 19 år .." från kommentatorerna under dagens match. Någon liten prick kan ju faktiskt ha missat att han bara är 19 år (förmodligen inte). Jag skriver lite om matchen sen, om jag hinner. Trevlig kväll!

Stor röst i liten kropp

Sitter och tittar på lite talang 2008-klipp på youtube.
Sixten sjunger Elvis låt That's alright och Zara, 10 år, sjunger The greatest love of all.
Det är verkligen helt otroligt hur så små människor kan ha en så fantastisk och speciell röst.

Och då var det helg igen ..

Igår tänkte jag att jag skulle vara uppe lite längre inatt. Det började med att jag satt mig lite vid datorn när jag kom hem från Therese. Efter det satt jag på tv:n för att se CSI Miami som började 23:30. Såklart hann jag inte se mer än till första pausen då jag somnade. Det är inte lätt när man vant sig vid att lägga sig tidigare. Jag hade ställt klockan så att den skulle ringa 09:30 i morse. Först vaknar jag vid halv 7-tiden av att min bror stack till jobbet. Somnade om igen. Vaknade klockan 7 när Tobias skickade ett morgonsms till mig. Somnade om ännu en gång. Sen vaknar jag halv 9 av att Therese ringer och väcker mig. Då var det bara att stiga upp. Det är ändå skönt att komma upp i tid så att man kan ta det lite lugnt på morgonen. Vid 11-tiden begav jag mig ner till stan för att äta frukost med Jonna. Vi åt vars en ost & skink toast, mums! Ikväll kommer Tobias hem från lumpen, mums på han med!

Buzzig kväll

buzz
Är nyss hemkommen från Therese. Trevligt att träffa henne, det var ett tag sedan vi umgicks. Vi drack te och spelade Buzz, lustigt spel faktiskt! Den mannen (som ni ser på bilden) är väldigt enarverande och terrar en igenom hela spelet. Jag övervann rädslan för honom och tog hem båda segrarna, wiho! Men allvarligt talat så var det faktiskt ett kul spel som förmodligen hade varit roligare om man var fyra personer. Egentligen var det meningen att vi skulle spela vem vill bli miljönär? men vi åkte ut på andra frågan två gånger i rad, så vi struntade i det. Godnatt!

Välkommen!

                                   stopp
Hallå! Idag har man då skaffat sig en ny blogg. Fråga mig inte varför, men det är kul med lite förnyelse plus att jag har haft ett stort uppehåll från skrivandet i den andra. Det får bli ändring på det nu. Tomma ord .. så säger jag alltid. Men man får göra så gott man kan. Imorgon har jag studiedag så det är redan helg för min del. Väldigt skönt! Imorgon blir det förhoppningsvis morgonfika på stan med Jonna (i det fina vädret). Jag älskar att vårsolen har börjat komma fram så att man kan få lite färg.
Idag har jag varit ute och övningskört för andra gången. Börjar nästan bli lite grym nu. Fick dock motorstopp när jag hade tre bilar efter mig, men man kan inte vara annat än nervös när man kör i trafiken för första gången. Eftersom att det är studiedag imorgon så blir det en sväng hem till Therese ikväll, kanske titta på en film. Trevlig kväll!

RSS 2.0