Lunds universitet



Dagen började med att jag cyklade hem till Elin för att vi sedan skulle köra och hämta upp de andra (Nathalie, Bina och Ola). Sen bar det av till Lunds universitet, vilket enligt lärarna var obligatoriskt, men hur kan det vara det när ingen åkte tillsammans och när där inte var någon lärare som tog närvaro? Aja, efter många felkörningar i Lund så hittade vi till slut ett ställe vi kunde gå in på. Det var dock inget för oss så vi tog bara en snabb runda. Efter det bestämde vi oss för att ta en sväng till Nova Lund istället. Vi tog en fika på Espresso house sen gick vi och tittade lite i affärerna. När vi kom hem skulle jag och Elin göra vårt Filosofiarbete, det gick lite sådär. Vi får fortsätta med det imorgon!



Idag har vi fått besök av min mosters hund som vi ska passa till på söndag.
Trevlig liten prick!

Godnatt!

Jag förstår inte riktigt det här med att blogga, eller varför alla gör det? Jag tycker att det är kul en viss tid, men sen när man börjar känna sig tvingad att göra det varje dag går det lite över styr. Tänkte i alla fall ge det en ny chans och se hur många dagar jag skriver innan jag tröttnar. Det kan vara roligt att skriva när man varit någonstans och det finns något kul att berätta. Men jag tror inte att det finns en enda kotte där ute som vill veta att jag har varit i skolan idag, efter det har jag sovit, sen tränat. Nej, jag ska inte vara så negativ. Idag börjar det igen .. mitt bloggande.
Imorgonbitti bär det av till Lunds universitet för att lyssna på föreläsningar. Det kan kanske bli intressant, får ge det en chans. Jag ser dock mest fram emot att vi ska till Nova Lund efter. Nu kallar min säng på mig, ska titta lite på 2 ½ män sen ska jag sova så att jag är utvilad imorgon.


Spelade match igår, vi vann. Tur att ni inte var och tittade, för det var den
sämsta jävla matchen vi någonsin har spelat. Men en vinst är alltid en vinst.

RSS 2.0