sommar och sol

Idag har jag varit i Malmö och shoppat med Kim. Riktigt sjukt väder har det varit idag, solsken och riktigt varmt, men man ska inte klaga. Jag skulle hitta fyra klänningar till tre olika studentdagar och en 20-års fest. Jag hittade dock bara två stycken som jag tyckte var riktigt fina. Får leta efter de andra två någon annan dag. Imorgon ska jag gå på den första studentfesten. Ska faktiskt bli roligt med lite omväxling under helgen. Denna veckan har jag gått powerwalk 8 km varje dag från måndag till torsdag. Vi brukar gå milen i Torup på lördagar men denna helgen får det bli ändrat till på söndag.
Jag har en rolig sak att berätta .. vi ska åka till Florida i sommar. Riktigt härligt ska det bli!

Min helg

Jag har börjat bli lite dålig på att skriva nu igen. Men jag kan ta och börja med att berätta om min "händelserika" helg. I fredags kom Tobias hem till mig när han var hemkommen från lumpen. Vi åt tacos tillsammans med mina föräldrar, mums! Under kvällen var vi bara ute på en promenad, duschade och tog det lugnt. På lördagmorgonen hade jag lovat pappa att jag skulle följa med till Torup för en lång promenad. Vi blev 10 st som följde med och det var faktiskt riktigt skönt, vi gick en mil. Efter det stack jag snabbt hem för att göra mig i ordning. Skulle äta luch på stan med Alexandra och Tessan sen skulle vi förfesta hos Kajsa. Det blev inte så mycket till förfest eftersom att alla var tvugna att göra sig i ordning. Sen åkte vi in till KB i Malmö för att titta på Tessans pojkväns band som spelade där. Inte riktigt min musiksmak, men de var duktiga ändå. Vi åkte hem ganska tidigt för det var inte jättekul. Vi var i Trelleborg vid 10-tiden och då stack vi till Evelinas pojkväns lägenhet. De andra skulle vidare till Magsinet på 20+ och jag fick sticka hem eftersom att jag inte ens kommer in på 18, haha. Synd om mig! Igår tog jag bara det lugnt hela dagen, sen sov jag hemma hos Tobias. Idag har jag varit hos tandläkaren, jag älskar det! Förmodligen för att jag aldrig har haft något hål. Nu kom jag hem för ca en timme sedan, har varit ute och gått ca 7,2 km. Var ganska trött eftersom att jag hade sovit innan, men det gick bra ändå. Nanna så gott!

Strippan

Nu hittade jag en bild på internet på strippan som vi hade i lördags. Ska försöka få bilder som vi tog själv också, lite roligare. Men här är den i alla fall.
image9

Jordgubbstårta och strippa ..

Det blev en riktigt lyckad kväll igår när vi firade Jonna och Louise. Först var vi nere på A9 och åt god mat. Jag åt fläskfilé och potatisgratäng med A9 sås. Mums! Efter det begav vi oss hem till Emelie. Louise hade ingen aning om vart vi skulle så hon satt med en ögonbindel i bilen och försökte att komma på det. När vi kom fram hade Emelie dukat med jordgubbstårta till alla så Louise trodde att det var den som var överraskningen. Efter att vi ätit den satt vi och snackade lite sen satt vi på henne bindeln igen och satt henne på en stol. Vår strippa kom med fina sjömanskläder och drog av bindeln på Louise som blev helt chockad, vilket jag förstår. Riktigt roligt var det! Han stod och gned sig på Louise hela tiden. Fick träffa mycket trevligt folk som jag inte träffat på länge. Ska lägga in bilder sen på strippan.
Nu sitter jag här på Vångavallen och ska jobba. Matchen börjar inte förrän 4 så jag hinner skriva lite här. Det är så sjukt härligt väder ute!

Solsken och fotbollsmatch ..

Nu var det dags för jobb igen. Har nästan precis kommit hit, jag och Emma sitter och äter grillspett. Emma har grisat sig och gått tzatziki på byxorna. Idag spelar TFF-Elfsborg, spännande(?). Det har inte kommit en enda människa. Men man får pengar för att sitta här med. Idag har vi fått nya pikétröjor att jobba i. Innan hade vi bara jackor och det är väldigt varmt nu när solen står på rakt in i vårt bås. Imorgonbitti blir det fyra timmars nationellt prov i matematik, ska man skratta eller gråta?
På fredag är det avslutningsfest med handbollen, vi ska vara hemma hos Bella och äta taco. På lördag ska vi fira Louise som har fyllt år. Först ska vi äta på A9 och sen har vi en överraskning till Louise som jag inte kan skriva om här än. Men ni får reda på mer efter helgen.


SM-finaler i handboll

Igårkväll var vi hemma hos mig och firade Valborg och grillade. Mums med grillspett! Spelade kubb, som tjejerna såklart var bäst på. Det blev lite fotboll, festande och skön sång! Vid halv 12-tiden stack de flesta ner till magasinet. Jag och min söta pojkvän stannade hemma och sov. Faktiskt skönt eftersom att magget inte är någon höjdare! Jag var i alla fall nöjd med kvällen och det hoppas jag att de andra också var.
Idag har det spelats SM-finaler för hela slanten. Skövdes damer besegrade äntligen Sävehof med 31-24, ganska stort. Jag vill väl inte säga att jag är förvånad när Hammarbys herrar vann sin tredje raka SM-final, 35-29 mot Sävehof. Så det är väl bara att gratulera! Måste tillägga att jag diggar Jonathan Stenbäcken, härlig kille!

RSS 2.0