lips as sweet as candy

Jag älskar att mitt senaste inlägg heter "FÖR VI SKA TA STUDENTEN..". Samtidigt som jag älskar det så är det faktiskt lite tragiskt! Hade gjort allt för att uppleva den veckan igen plus lite solsken på den stora dagen. Men det finns inte så mycket att göra åt det nu.. man kan inte leva i det förflutna.

Jag vet inte varför jag fick för mig att uppdatera min blogg nu. En fredagsnatt. Fyra månader sedan förra gången. Men det är väl bättre sent än aldrig.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Det kanske är värt att nämna för alla er One Tree Hill-lovers att säsong 7 är sjukligt bra! Jag älskar det mer och mer för varje avsnitt som går. Även om Peyton och Lucas inte längre är med, vilket jag tyckte var väldigt tråkigt från början.

Imorgon är det Halloweenfest som gäller. Egentligen skulle jag dra mig till Svedala på fest men eftersom att jag vill till magasinet imorgon så blir det inte så. Utbudet av Halloweenfester imorgon är ganska stort, känner jag. Kvällen kommer jag att spendera hemma hos Monique tillsammans med mina favorittjejer. Tror att kvällen kommer att bli hur bra som helst.

Nu ska jag dela med mig av något väldigt viktigt! Jag ska se Lars Winnerbäck den 20 november! Helt fantastiskt! Blir nästan tårögd av att tänka på det.

Såhär brukar inte mina blogginlägg se ut. Det känns som att jag bara skriver en massa onödiga saker som ingen egentligen vill läsa. Men i och för sig.. så är det väl i alla bloggar?

Tänkte även rekommendera Matt Nathansons låt "Angel". Gud vad jag älskar den!

Vill även passa på att gratulera Robin som fyller 23 år idag. SUPERGAMMAL! Grattis ändå!


RSS 2.0