Smarthuuuue!

Igår var det styrketräning med Danne innan Sverigematchen. Mamma och jag körde ner till körskolan och skrev in mig in träningen. Härligt att den första tiden jag kunde få hos Peter var 29/7, men jag vill köra med honom så. Efter träningen hade vi bara en kvart på oss att duscha och ta oss hem till Malin Jönsson som vi skulle titta hos. Jag hade packat duschsaker innan vi körde till körskolan och så slängde jag bak den i baksätet. När jag skulle hoppa av vid Söderslättshallen hade jag bråttom så jag drog bara ut väskan. Dum som jag är, kollade jag inte om något hade ramlat ut .. det märkte jag när det var duschdags. Jag hade tappat min handduk, mina trosor, mina mjukisbyxor, mina strumpor och mitt linne i bilen. Som tur är så hade jag en tjock tröja med mig som jag kunde ta på mig. Lånade en handduk av Cacce eftersom att hon hade två med sig. Synd att jag inte hade kamera med mig för det såg verkligen kul ut. Jag hade en tjock IFK-tröja, handduk utan något under och foppatofflor på mig, wooo! Och det värsta av allt .. det var inte ens värt det för den jävla matchen! Helt katastrofalt!

Träningsdaxxx!

Och nu har handbollsträningen börjat igen. Jag är nästan död nu känns det som. Det är självklart roligt att vi fått en tränare som bryr sig och vill att vi ska utvecklas (nu menade jag inte att våra förra inte ville det, men jaa). På onsdag blir det styrketräning med Daniel. Efter träningen ska vi köra och beställa mat och titta på den efterlängtade Sverigematchen. När Sverige gör mål ska vi hoppa i poolen och bada! Nu är jag trött och ska gå och nanna. Börjar jobba klockan 7 imorgonbitti. Godnatt!

Sommarlooooov!

Nu är det lov från de ruttna skolbänkarna. Jag inleder mitt sommarlov med frukost på Systrar & bönor med Kim och mammsi vid 12-tiden. Efter det ska jag hem och packa en massa saker och sen bege mig till Malin & Sofie där vi ska göra oss i ordning. Jag känner mig redan helt stressad. Jag vill verkligen hinna hem till alla, men jag kommer förmodligen inte att göra det. Imorgonkväll spelar Sverige, jag ska börja ladda ikväll! Grattis alla studenter!


Florida, here we come!


Walt Disney World

Om 35 dagar bär det av till Florida. Ska bli skönt att komma iväg lite. Längtar verkligen jättemycket! Tänkte lägga upp lite bilder på vårt hotel..





http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=A0E0A0E0L0W0B9G652V6X1L2A1V

Woho!


Igår var det andra gången i mitt liv som jag verkligen kollade på en hel fotbollsmatch. Konstigt nog så var det riktigt trevligt. Speciellt när Zlatan gjorde mål, härlig kille!

SWEEEEDEN!

I lördags var det 20-års fest för Therese och Evelina. Jag var sjuk och frebrig men det var ändå en trevlig kväll, tack för den! :) Ikväll är det fotboll för hela slanten. Inte för att jag egentligen bryr mig så mycket om det, men jag hoppas såklart att Sverige vinner. HEJA!

Student, student och student igen ..

image11
Idag tar Malin studenten! Grattis, snäckan :)
Det är så många som tar studenten nu och jag känner mig redan stressad av att hinna runt till alla nästa fredag. Undrar då hur man kommer att känna sig när man tar studenten själv, man hinner säkerligen inte ens att tänka den sista veckan. Är i alla fall väldigt glad att jag nästan är den enda i mitt lag som tar studenten nästa år (i alla fall samma dag), så kan jag bjuda hem alla snyggisar till mig. Idag har jag tagit mitt första dopp i havet, det var faktiskt väldigt skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen hem till Tessan och kolla in vad hon köpte i NY. Sen får man väl snygga till sig lite och efter det sticker vi hem till Malin och paaartajar! Trevlig kväll!

Hejdå skolan!

Nu är jag tvungen till att uppdatera, bara för att jag är så jävla glad! Lämnade in den sista inlämningsuppgiften och skrev mitt sista prov idag. Känns verkligen som ett lättnad. Nu ska jag snart ut och promenera lite. Sen kommer min pojkvän hit och myser lite med mig.
image10
Jag bjuder på en bild på min kära vän Nisse, Tobias kisemise. Bilden är tagen förra sommaren. Snyggt att jag fick med tungan också!

Pärlor åt svin ..

"Du är för fin för så fula killar, sluta upp att kasta pärlor åt svin".

RSS 2.0