för vi ska ta studenten..


Åhh, snart ska vi ta studenten! Idag är det exakt 51 dagar kvar vilket betyder att vi ska fira 50-dagars imorgon. Vi har fått våra dräkter som vi ska ha sista veckan nu. Haha, lagom härliga! Jag väntar nog  med att  lägga ut bilder på dem till sista veckan, blir roligare så. I mitten av nästa månad ska vi ut och vandra och paddla också, ska bli riktigt roligt. Kanske inte lika kul att sova i vindskydd i två nätter, men det är sånt man får ta.

Studentveckan:
Måndag: Hitta på något med klassen och mentorerna.
Tisdag: Inviger utklädningen med dräktparaden som går genom stan. Efter det blir det fotografering och picknick i Östervångsparken. På kvällen blir det paaaarty!
Onsdag: Dagen börjar med brännbollsturnering vid Söderslättshallen. Vi ska även öva till spexet. På kvällen blir det grillning och aktiviteter på Dalabadet.
Torsdag: SPEX! Alla klasser ska framföra något roligt för hela skolan på scenen i ca 3 min. Prisutdelning för bästa uppträdandet och bästa utklädnad. På kvällen blir det fest med klassen där vi ska göra i ordning vårt släp som vi ska åka i på studentdagen.
Fredag: TA STUDENTEN! Börjar med champangefrukost hemma hos mig. Efter det blir det fotografering utanför kyrkan och därefter samling för alla inne i kyrkan. Antar att rektorn och en massa andra ska stå och prata. Efter kyrkan är det dags för vår lunch som sker på ännu obestämd plats. Vi går ut på trappan! Åker på vårt fina släp genom hela stan. Åker hem i sin bil. Fest hemma med familj, släkt och vänner. Ännu mer fest på Magasinet/Horizont. Efterfest hos Philip.


Vandring i Bökeberg - Spid06

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0